Oglaševanje na FondGlobalu

Stran FondGlobal.com smo prvič postavili na svetovni splet dne 19.01.2011. Glede na to, da za merjenje obiska uporabljamo Google Analytics, zaradi česar povsod na strani zaradi usklajenosti s pozitivno zakonodajo objavljamo abderitno opozorilo, da stran uporablja piškotke, sedaj že vemo, da se na FGju ne drenja »več miljaužnt« obiskovalcev.

Kaj naj vam torej ponudimo? Morda oglaševanje na klik ali raje na prikaz? Nič od tega. Še kako dobro se namreč zavedamo, da je bolje živeti sto let kot milijonar, kot sedem dni v bedi. Iz podatkov o obisku nam je razvidno, da se po tržnih pogojih mi ne bi najdeli kruha, vi pa bi bili kot oglaševalci zgolj nategnjeni.

Oglaševanje na FondGlobalu

Prevod za vse, ki niste rojeni v Titovi Jugoslaviji: “Sedaj je trenutek velikih odločitev! Bolje je živeti sto let kot milijonar, kot sedem dni v bedi!” Če »lika« s slike, ki je pripadal legendarni newyorški »detektivski« skupini TNT, katere prigode lahko še dandanes prebirate v kultnem italijanskem stripu Alan Ford avtorjev Luciana Secchija »aka – also known as« Max Bunker in Roberta Raviole »aka« Magnus, ki je prvič izšel davnega leta 1969, ne poznate, postavite »kurzor« vaše miške na njegov nos in ga spoznajte.

V kolikor pa se kljub zgornjemu opozorilu pojavi kdo, ki si neizmerno želi trošiti težko prigaran denar, pa mu predlagamo, da naj ga naloži na lopato in vrže na ogenj, saj bo imel od tega nedvomno več koristi, kot če bi ga namenil oglaševanju na naši strani. V kolikor po slednjem dejanju še vedno ostane kakšen »zelenec«, želja po »trošiti« pa ne pojenja, potem pa se nam lahko javite na »mail«… No, če si tako zelo želite oglaševati, si ga najdite sami, čeprav nismo povsem prepričani, da deluje…